Här kan du boka vårt upplevelsepaket Vildsvin 100% – en grym upplevelse. En helhetsupplevelse från skog till bord!

Var med och stycka ett vildsvin
Tillaga en vildsvinsmiddag tillsammans
Njut en middag i goda vänners lag
Övernattning och frukost

Viltmakeriet är en en vilthanteringsanläggning (VHA) i Fjärdhundra utanför Enköping. Under samma tak finns också vår saluhall där vi säljer vårt viltkött och vår restaurang som har en meny med vilda inslag och fullständiga rättigheter. Vårt koncept är unikt! Besök oss för tex en charktallrik med lokalt viltkött, njut en öl på vår uteservering och köp med dig våra produkter och andra delikatesser på vägen hem. Viltmakeriet är en del av Fjärdhundraland https://www.fjardhundraland.se/

Vårt fokus ligger på vildsvinskött och här har vi, i samarbete med Jädra Gårdshotel, satt ihop ett paket som vi tror kommer bli sommarens bestseller!

Lördag 12.00 – Söndag efter frukost

12.00
Ni anländer till Jädra Gård för incheckning https://jadragardshotel.se/jadralanthotell/.
Vi ordnar transport till Viltmakeriet

13.00
Ni hälsas välkomna till Viltmakeriet!

13.30
Vår styckare tar hand om er och ni får vara med och stycka ett vildsvin. Ni får information om arbetet som utförs och också om vildsvinets roll i vår natur, om hur de jagas och hur viktig roll en VHA har.

15.00
After Work tid

15.30
Kvällens kock berättar hur er middag ska tillagas under kvällen.

16.00
Ni delas upp i lag och blir tilldelade uppgifter som skapar kvällens trerättersmiddag.       

18.00
Välkomna till bords – Dags att njuta av det ni producerat under dagen!

När kvällen ska avrundas ordnar vi transport tillbaka till Jädra Gård för övernattning och frukost på söndagen.

Paketet kan bokas av grupper på 8-10 personer.

Bokningsbara datum 2022
18-19/6, 20-21/8, 17-18/9
Pris per person
4 000 kr exkl dryck (enkelrumstillägg 250 kr)

Boka här https://forms.gle/B8ujfeDTP23y8CQy8